Skip to main content
Icoon Email GPcreative
Icoon FB GPcreative
Icoon Instagram GPcreative
Icoon LinkedIn GPcreative

Even voorstellen

Gea_GPcreative

De vrouw achter het bedrijf GPcreative ben ik, mijn naam is Gea van Zijl – Pinkert.
Woonachtig in Heeten, gemeente Raalte. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 dochters.

De letters GP zijn de initialen van mijn (meisjes-)naam, Gea Pinkert. En ik ben ‘creative’ met tekst en beeld.

Mijn loopbaan in het grafische vak is begonnen in 1997 bij een litho-grafisch bedrijf in Deventer. Daar ging ik aan de slag als DTP-er (DeskTopPubliser) oftewel ik maakte advertenties, brochures, kranten, reisgidsen en wat al niet meer op de computer. Met de programma’s van Adobe, zoals Indesign, Illustrator of Photoshop, was het altijd (en is het nog steeds) leuk om een mooi en goed eindresultaat te maken. Verder hoorde het druktechnisch gereed maken van bestanden om daarna op film of drukplaten te verwerken ook tot mijn werk. Vanaf 2003 ben ik mij bezig gaan houden met verpakkingen. Daarvoor gebruikte ik het programma Artpro van Esko. Vele kartonnen verpakkingen en blikken zijn er voorbij gekomen.

Na een periode van ongeveer 22 jaar kwam er een einde aan mijn tijd als DTP-er bij het bedrijf. Hoewel het vertrek niet geheel vrijwillig was, heb ik het als een kans gezien om nieuwe wegen in te slaan. Zoals het spreekwoord zegt, als er een deur sluit, opent er ergens anders een nieuwe. Zo begon ik aan een nieuwe reis met het volgen van een cursus Webdesign met WordPress in Deventer, en dit alles werd versterkt door de extra tijd die ik kreeg dankzij de COVID-19 situatie.

Deze keuze en de omstandigheden heeft geleidt tot het starten van mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in websites en grafische vormgeving. Het is geweldig om te zien hoe nieuwe kansen ontstaan wanneer oude deuren sluiten.

Ik kan je zeker ondersteunen met zowel drukwerk en grafische zaken als met websites.
Laat gewoon even weten wat je nodig hebt!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?