Icoon Email GPcreative
Icoon FB GPcreative
Icoon Instagram GPcreative
Icoon LinkedIn GPcreative

Even voorstellen

Gea_GPcreative

De vrouw achter het bedrijf GPcreative ben ik, mijn naam is Gea van Zijl – Pinkert.
Woonachtig in Heeten, gemeente Raalte. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 dochters.

De letters GP zijn de initialen van mijn (meisjes-)naam, Gea Pinkert. En ik ben ‘creative’ (je zegt kree·ay·tuhv) met tekst en beeld.

Mijn loopbaan in het grafische vak is begonnen in 1997 bij een litho-grafisch bedrijf in Deventer. Daar ging ik aan de slag als DTP-er (DeskTopPubliser) oftewel ik maakte advertenties, brochures, kranten, reisgidsen en wat al niet meer op de computer. Met de programma’s van Adobe, zoals Indesign, Illustrator of Photoshop, was het altijd (en is het nog steeds) leuk om een mooi en goed eindresultaat te maken. Verder hoorde het druktechnisch gereed maken van bestanden om daarna op film of drukplaten te verwerken ook tot mijn werk. Vanaf 2003 ben ik mij bezig gaan houden met verpakkingen. Daarvoor gebruikte ik het programma Artpro van Esko. Vele kartonnen verpakkingen en blikken zijn er voorbij gekomen. Een deel van de opdrachten die ik gemaakt of verwerkt heb, bij mijn werkgever, kun je bekijken in mijn portfolio.

Na ongeveer 22 jaar was de koek echt op bij het bedrijf qua werk als DTP-er. Dus werd ik verzocht op zoek te gaan naar een andere baan, helaas. Maar waar deuren dicht gaan, gaan er weer andere deuren open. Dus positief en breed denkend, ben ik een cursus Webdesign met WordPress gaan volgen in Deventer. Samen met veel tijd tot nadenken (Corona), heeft het geresulteerd tot een eigen bedrijf in websites en grafische vormgeving. 

Dus ik kan je helpen met zowel offline (drukwerk) als online (o.a. websites) producten en/of diensten.

  • 2021 - GPcreative

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?